James Rodriguez: «Nå føler Dortmund presset»

129

Borussia Dortmund ledet 3-0 mot Hoffenheim da 16 minutter gjensto av kampen lørdag, men sløste bort ledelsen på slutten. Det noen dager etter at de ga fra seg ledelsen i cupkampen mot Werder Bremen (endte også 3-3, Werder videre på straffer).

Samtidig brukte gullutfordrer Bayern München sjansen til å ta inn to poeng på de gulsvarte, og er nå fem poeng bak i tittelkampen i Bundesliga. Borussia Mönchengladbach på sin side tapte 0-3 hjemme mot Hertha Berlin, og er ytterligere tre poeng bak Bayern.

Bayern-spilleren James Rodriguez er klar på at Dortmund føler at de puster dem i nakken.

«De vet at hvis de går på noen blemmer så må de fortsatt komme til Allianz Arena og møte oss, så de er også under press nå. Vi er alltid under press. Jeg tror vi kommer til å opprettholde det høye nivået og jeg tror Dortmund føler presset,» sier colombianeren til bundesliga.com.

- Annonse -

Bayern har ikke vært nærmere Dortmund på tabellen siden 10. seriekamp, og Dortmund har på det meste ledet med ni poeng.

Kommende helg skal begge lagene ut i bortekamper, Bayern møter Augsburg i nabobyen noen mil lenger vest, mens Dortmund møter Nürnberg.

6. april spilles kampen mellom gullrivalene på Allianz Arena, og sannsynligheten er stor for at den kampen vil avgjøre mye.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -