Ahmed Kutucu (18) er Schalkes nye stortalent!

180

«Jeg hadde tårer i øynene!» Ahmed Kutucu (18) var ikke bare glad for sluttresultatet 4:1 mot Dusseldorf i åttendedelsfinalen sist onsdag. Lokalgutten fra Gelsenkirchen var også utrulig glad for sin første scoring hjemme i Schalkes lekestue, Veltins Arena! Han hadde vanskelig for å holde tilbake gledestårene etter å bli møtt av jubelen fra den fulle stadionen (mer enn 62 000 tilskuere).

Ahmed Kutucu er en av mange lokale stortalenter fra Schalke som har fått sjansen i ung alder. Andre stjernespillere fra Schalkes ungdomsakademi også kalt «Knappensmiede», Leroy Sane (Manchester City), Julian Draxler (PSG), Manuel Neuer (Bayern), Joel Matip (Liverpool), Seat Kolasinac (Arsenal) og Mezut Özil (Arsenal) fikk alle sin profi-debut i denne tradisjonsrike klubben.

Kutucu har fått starte begge kampene etter han skrev under sin første profikontrakt den 1 februar 2019, i cupkampen mot Dusseldorf og i storoppgjøret mot Bayern på lørdag (Schalke tapte 3:1). Han scoret i begge kampene og mot Dusseldorf ble han til og med kåret til beste spiller! I en hittil dårlig Bundesliga sesong (14 plass) har Schalke strevet med å score mål. Ahmed Kutucu kan være den som snur trenden for de blå-hvite. «Ahmed gjør det veldig bra. Han er helt avslappa, frisk og full av energi. Jeg er glad for ham at han scoret igjen,» sa Schalkes kaptein og keeper Fährmann til lokalavisen WAZ etter kampen mot Bayern. Ralf Fährmann som selv gikk sine ungdomsår i Schalkes ungdomsakademi ser et stort potential i unggutten.

Mange Schalkefans er allerede begeistret for stortalentet. Ikke bare er gutten født og oppvokst i Gelsenkirchen. Faren jobbet også 33 år som gruvearbeider! Mer Schalke går det ikke ann å bli i den tradisjonsrike gruvearbeiderklubben. Spørsmålet er bare hvor lenge han blir i klubben. Det går allerede rykter om interesse fra diverse storklubber.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -