Jarstein vil overbevise den nye landslagssjefen

200
Rune Almenning Jarstein har hatt en fantastisk sesong for Hertha Berlin, noe som spillerbørsen til Kicker helt åpenbart beviser. Foto: Willy Larsen (Fotballnerd.no)

Hertha Berlin målvakten og landslagskeeperen Rune Almenning Jarstein vil overbevise den nye landslagssjefen til Norge Lars Lagerbäck, om at han fortjener å være førstekeeperen til Norge.

Rune. A. Jarstein har vært en av de beste om ikke den beste målvakten i Bundesliga, denne sesongen. Hvor han har vært foran keepere som Manuel Neuer, og flere av de tyske landslagskeeperne.  Under ledelse av Per-Mathias Høgmo, var han raskt tilbake som førstevalget på landslaget. Etter han har vært andre keeper bak en annen Bundesliga-keeper  Ørjan Nyland.

Nå ønsker han å gjøre alt som kreves for å overbevise at han fortjener å fortsette som førstekeeper på landslaget.

– Jeg håper å klare det, ja. Fortsetter jeg å spille bra for Hertha, satser jeg jo på å få spille for landslaget, sier Jarstein til NTB.

- Annonse -

– Jeg synes det er et spennende valg. Jeg vet ikke så mye om Lagerbäck, men han har en god CV. Han fikk veldig mye ut av det islandske landslaget, poengterer burvokteren videre.

Hertha Berlin-keeperen har fått mye skryt blant den tyske presse i løpet av denne sesongen. Han ligger på en femteplass på en liste hos Kickers, blant sesongens målvakter, hvor han har vært en av grunnen til at Laget hans ligger så høyt på tabellen.

Har troen på den nye landsslagsjefen 

Han er også en av de som har troen på den nye landslagstreneren. Men han innrømmer at det kan bli vanskelig, å nå VM i Russland.

– Men vi skal gjøre alt vi kan for å nå andreplassen i gruppen vår. Det er ikke umulig å slå lag som Nord-Irland og Tsjekkia. Klarer vi det så er alt mulig.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -