Falcao avgjorde kampen med sine to scoringer

210

Det var klart for en skikkelig godbit fra Ligue 1 runde 23. Da AS Monaco og OGC Nice møtes på på Stade Louis II til toppkamp i vår hovedkamp.

1 Omgang

Kampen mellom Monaco og Nice startet som et toppoppgjør som oftest bruker å starte, med å ta å føle på hverandre. Allerede etter et minutt spilt av kampen fikk vi kampens første frispark, det gikk til hjemmelaget på (gjestenes)banehalvdel, Fabinho skuddet blir blokkert av gjestene. Kampens første mål sjanse fikk vi ti minutter ut i kampen, da Bernardo Silva (Monaco), skjøt like utenfor sekstenmeteren med venstrebenet ballen blir reddet på strekken av målvakten til Nice. Kampens første kort kommer i det vi runder 13 minutter ut i kampen, etter at Jean Michael Seri (Nice) får gult kort for en stygg takling.

I 14 minutt forsøker Djibril Sidibe et gjennomspill mot Falcao, som har løpt i offside. Etter det var det mye frem og tilbake, for begge lag.  Hvor hjemmelaget hele tiden var det laget som styrte kampen, og var flere ganger frempå uten at det ble det store. I det 34 prøvde Valentin Eysseric (Nice) skudd med venstrebenet men for de tilreisende var skuddet utenfor sekstenmeteren til venstre for målvakten. Vi fikk ikke de store sjansene og dommeren blåste av første omgangen. Lagene gikk til pause på stillingene 0-0.

2 Omgang

Hjemmelaget tok av spark i den andre omgangen. Bare noen sekunder ut i den andre omgang fikk vi omgangens første målsjanse, men skuddet går rett på målvakten til Nice Cardinale. Men så i det 47 minuttet går vertene opp i ledelsen, etterat Mendy kommer seg fri ute på venstrekanten, og på en merkelig måtte klarer og få ballen inn til tidligere Nice-spiller Valère Germain som sender vertene i ledelsen.  I det 53 minuttet dukker Valentin Eysseric opp å forsøker et gjennomspill, men Mario Balotelli avblåses for offside. I det 57 minuttet får vi kampens andre gultkort ved  Jemerson de Jesus Nascimento, etter han takler Mario Balotelli.

I det 60 minuttet dukket Radamel Falcao opp og satte inn 2-0 for Monaco.  Bernardo Silva fosser innover i banen, og sentrer til Lemar, som sentrer ballen ut til Mendy, som enkelt legger ballen inn til Falcao som setter 2-0. Noe som førte til at gjestene virkelig måtte fremover, og noe som ga Monaco åpninger. Like etterpå var Bernardo Silva frempå og løsnet skudd, ballen gikk over målet. Nice forsøkte seg ved flere anledninger etter 2-0 målet, og fikk ikke skuddene på mål, i stede gikk dem enten til siden eller over målet. Det var helt tydelig at Monaco var fornøyd med slik kampen var, og gjestene fikk styre kampen, og ha ballen mer og mer. Så skulle altså avgjørelsen komme, og nok engang var det duoen Mendy Lemar, som var involvert i nok et mål. Denne gangen var det Lemar som fikk æren av å være nest sist på ballen. Falcao trakk seg ut i fra offsiden, og kunne enkelt sette inn sitt andre for kvelden. Kampen roet seg ned. Kampen blåses av og Monaco vinner 3-0 over Nice.

Innbyttere:

AS Monaco:

(76), João  Moutinho (inn), Valere Germain (ut)

(88), Nabil Dirar (inn), Bernardo Silva (ut)

(90), Kyllian Mbappe Lottin (inn) Rademel Falcao (ut)

Nice:

(64) Younès Belhanda (inn) Malang Sarr (ut)