Fransk forbund: Umulig å fullføre sesongen

102

Det franske forbundet FFF konstaterer, at det er umulig å fullføre sesongen og ber ligaforeningen LFP ta stilling til de sportslige konsekvenser.

Den franske ministeren Edouard Philippe har tirsdag forbudt profesjonell fotball frem til september, og dermed er sesongen i Ligue 1 og Ligue 2 reelt forbi.

Meldingen er tilsynelatende kommet plutselig for de franske fotballmyndighetene, som først i kveld reagerer på meldingen.

Det franske forbund FFF konstaterer, at det er umulig å gjennomføre resterende del av sesongen og lar det være opp til ligaforeningen LFP om hva som skal skje.

- Annonse -

– FFF oppfordrer LFP hurtigst mulig å informere om de mulige sportslige konsekvenser av en nedstengning av Ligue 1 og Ligue 2 samt sette opp et program for sesongen 2020/21 i forhold til de detaljer som regjeringen kommer med i de kommende dager, skriver FFF på sin hjemmeside.

FFF er ansvarlige for de to cupene, Coupe de France og Coupe de la Ligue, men har enda ikke en løsning for dem.

PSG skulle opp mot Lyon i finalen i Coupe de la Ligue, mens PSG i Coupe de France-finalen skulle ha spilt mot St. Etienne.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -