PSG enkelt videre i cupen

84

PSG kom på besøk til Ligue 1 kollega Rennes i kveld. Ingen tvil om hvem som var favoritten før kampen, og det ble ingen cup-bombe for Rennes.

Julian Draxler har allerede bli glovarm i PSG-drakten, og scoret det første målet etter 27. minutter. Drøye 10. minutter senere serverte Hatem Ben Arfa Lucas Moura, og det sto 0-2 til pause. Etter hvilen var Ben Arfa nok en gang servitør, pasning ut til Draxler på venstresiden som dro seg inn og satt ballen i lengste, tyskerens andre mål for kvelden. Hjemmelaget hadde ingen sjans, og PSG var ikke ferdig enda. Et raskt frispark ble tatt når ingen Rennes-spillere fulgte med, og der var plutselig Ben Arfa alene med Costil. Franskmannen var kald i avslutnings-øyeblikket, og dermed sto det til slutt 4-0. Ben Arfa har slitt med lite spilletid siden han kom til hovedstaden i sommer, kanskje kan dette sette fart på PSG-karrieren for mannen som strålte for Nice i forrige sesong.

Andre resultater i den franske cupen 01.02.2017

Angers – Caen 3-1

- Annonse -

Auxerre – Saint-Etienne 3-0

Avranches – Fleury Merogis U.S 1-0

Bastia – Nancy 2-0

Chambly – Monaco 4-5

Fréjus – Prix-les-Meizeres

Les Herbiers – Guingamp 1-2

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -