Athletic Bilbao-spiss kan erstatte Aubameyang

295

Hvis det blir til at Pierre-Emerick Aubameyang «velger», å ta steget bort fra Borussia Dortmund til sommeren, skal tyskerne allerede ha en mulig erstatter klar.

På selveste Deadline Day åpnet Borussia Dortmund toppscorer Pierre-Emerick Aubameyang,  ønske om å ta et steg opp fra Borussia Dortmund til sommeren. Først å fremst for å utvikle seg til en enda bedre fotballspiller. Det er mye som tyder på at det blir Real Madrid som blir hans neste klubb. I alle fall, er det spillerens eget ønske, og det er ingen hemmelighet for fotballverden at de Real Madrid er hans favorittklubb.

Hvis ord blir til handling når sommeren kommer og overgangsvinduet åpner. Så må Borussia Dortmund ut å finne en erstatter for den lyn raske spissen, og i denne forbindelse skriver Marca  at etterfølgeren kan være i Athletic Bilbao.

Radio Marca rapporterte nemlig at Dortmund har ønsket å hente den spanske U21 landslagsspilleren Inaki Williams, som også har de samme egenskapene som Aubameyang har nemlig fart. Bundesliga klubben skal være klar til å betale spillerens utkjøpsklausul på drøye 370 millioner kroner.

- Annonse -

22-åringen som er «spådd» en stor fremtid, og denne sesongen har han scoret to mål på seks assist i den spanske ligaen. Forrige sesong scoret han åtte mål og fire assist. Men han er ikke en «typisk-spiss», men mer en kantspiller, som kan spille spiss om det kreves.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -