Haaland før CL-kamp: – Spiller vi som sist, har vi ingen sjanse

314
Erling Braut Haaland Foto: Werner100359, Wikimedia.

Dortmund har kun vunnet én av de siste seks kampene i Bundesliga. Erling Braut Haaland er likevel overbevist at Dortmund er på bedringens vei.

– For meg er det noe helt spesielt å få lov til å spille i Champions League. Jeg forventer av meg selv at vi klarer å kvalifisere oss hvert år, sier Haaland til Sky.

Les også: Ja til Vålerenga – nei til treårskontrakt

Det er uvisst om Dortmund får spille i Champions League neste sesong. Klubben ligger kun på sjetteplassen i Bundesliga, seks poeng bak Wolfsburg på fjerdeplassen. Selv om Haalands scoring sikret ett poeng mot Hoffenheim (2-2) på lørdag, er Dortmund inne i en vanskelig fase. Haaland er likevel optimistisk.

- Annonse -

– Vi er på bedringens vei. Jeg er hundre prosent overbevist at vi kommer til å se det denne sesongen, sier spissen.

Les også: Molde-keeper på lån til Lillestrøm

Haaland forsvarer også Dortmunds vikartrener Edin Terzic, som har jobben maksimalt ut sesongen fram til Marco Rose ankommer.

– Vi må bare prøve å følge kampplanen. Vi får planen fordi treneren tror at vi kan slå laget vi møter med denne planen, mener Haaland.

20-åringen mener erfaringer fra liknende situasjoner som han har opplevd tidligere, kan hjelpe.

Les også: Raja: Toppidretten behandles 18. februar

– Jeg prøver å ikke tenke for mye på det. Det er vanskelig når vi taper igjen og man får følelsen av at alt går oss imot. Da må man prøve å resette alt og å få ny positiv energi inn i laget så fort som mulig, forteller Haaland.

Før onsdagens kamp i Champions League borte mot Sevilla er Haaland imidlertid tydelig på at Dortmund må prestere bedre enn sist.

– Om vi spiller som i de siste kampene har vi ingen sjanser der, sier nordmannen.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -