Gjenforeningen som kan bli ROSEnrødt for Haaland

284
Blir ny Dortmund-manager. Foto: BuliNews.

Borussia Mönchengladbach- trener Marco Rose tar over Borussia Dortmund fra neste sesong. Det betyr at den tidligere Red Bull Salzburg-treneren gjenforenes med Erling Braut Haaland.

Nå er det altså klart at tyskeren tar over det tyske storlaget fra og med neste sesong, det skriver Borussia Mönchengladbach på sin egen hjemmeside mandag.

– Vi har hatt mange diskusjoner sammen de siste ukene om Marcos fremtid. Dessverre har han nå bestemt seg for å bruke en klausul i kontrakten sin. Dermed går han til Dortmund etter årets sesong, sier sportssjef Max Eberl til klubbens hjemmeside.

Marco Rose var trener i RB Salzburg da de hentet Erling Braut Haaland fra Molde.

- Annonse -

I 2019 dro han videre til Borussia Mönchengladbach og har hatt stor suksess i klubben. Klubben er klar for sluttspillet av Champions League, hvor de møter Manchester City.

Dortmund sparket Lucien Favre like før jul, og den midlertidige erstatteren Edin Terzic har hatt store problemer med å levere resultatene klubben krever.

Dortmund har hatt en trøblete sesong i Bundesliga. Foto: Wikimedia.

I skrivende stund ligger Borussia Dortmund på en 6.plass i Bundesliga, 6 poeng bak en 4.plass som gir Champions League-spill neste sesong. En av hovedgrunnene til at Lucien Favre fikk sparken var at han ikke klarte å ta opp kampen med Bayern München. Men nå ligger den tyske storklubben 15 poeng bak serieleder Bayern München, og resultatene med midlertidig trener Terzic har vært svært varierende.

Nå spørs det om det blir Champions League i Roses første sesong som Dortmund-sjef.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -