PSG er klar for den franske ligacupfinalen

129

Hovedstadsklubben Paris Saint-Germain er klar for ligacupfinalen, etter den vant 1-4 borte mot Bordeaux.

To mål fra henholdsvis Angel Di Maria og Edison Cavani var nok til at Paris Saint-Germain tok seg til den fransk ligacupfinalen, etter 1-4 borte mot Bordeaux (tirsdag). Laget fra den franske hovedstaden har stø kurs mot et eventuelt trippeltriumf for tredjegang på rad.

Med en overbevisende 1-4 seier gir klubben, også en enorm selvtillit før møte med AS Monaco til helgen. Di Maria skrudde en herlig ball  i krysset fra rundt 20 meter i den første omgangen. Diego Roland ga Bordeaux 1-1 i det 32. minutt, noe som gjorde at nullen sprakk for PSG.

Så var det Edison Cavanis tur med sine to scoringer tidlig i den andre omgangen. Før Di Maria banket ballen i mål, og fastsatte resultatet. Monaco og Lyon møtes i den andre semifinalen i dag. Finalen spilles på Stade de Lyon den 1. april.

- Annonse -

Emery og Di Maria fornøyd med og nå enda en finale

Unai Emery og Angel Di Maria var super fornøyd, med og ha nådd nok en Coupe de la Ligue finale. Etter å ha slått Bordeaux 1-4 tirsdag kveld.

«Vi er svært glade for våre  supportere, trengte virkelig dette» sier Emery, PSG har vunnet seks kamper på rad i alle turneringer.

«Laget har vist stor progresjon, etter vinterferien/juleferien. Vi har jobbet enormt de siste uken siden vi møttes etter ferien, og vi skal bare bli bedre og bedre, sier Emery.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -