Vieira har fått sparken i Nice

149

Patrick Vieira. Bilde: julien haler, Wikimedia.

Den franske Ligue 1-klubben Nice har sagt opp hovedtrener Patrick Vieira. Klubben kunngjør avgjørelsen på sin hjemmeside.

Vieira mistet jobben dagen etter 2-3-tapet mot Bayer Leverkusen i Europa League. I Europa League har Nice ingen mulighet til å avansere fra gruppespillet etter gårsdagens tap. I Ligue 1 har laget 17 poeng etter elleve kamper.

– Patrick Vieira satte hele sitt hjerte og sin profesjonalitet til tjeneste for OGC Nice under samarbeidet de siste to og et halvt årene. Nice-styrer takker den tidligere franske landslagsspilleren for engasjmentet og dedikasjon til klubbens utvikling og ønsker ham suksess i den framtidige trenerkarrieren, skriver klubben.

- Annonse -

Les også: Kommentar: NFF sparket Lars Lagerbäck. Hvor ble det av verdiene?

Vieira fikk jobben i Nice sommeren 2018.  44-åringen ledet laget til syvendeplassen i sin første sesong. Etter at 2019/20-sesongen hadde blitt avbrutt på grunn av pandemien, avsluttet Nice sesongen på femteplassen.

Adrian Ursea, som var assistenten til både Vieira og Lucien Favre i Nice, blir ny hovedtrener.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -