OFFISIELT: Tidligere Manchester United-stjerne legger støvlene på hylla

476
Manchester United drakt

Patrice Evra har valgt å legge fotballstøvlene på hyllen nå skal han satse på en trenerkarriere.

Patrice Evra har spilt i noen av verdens største klubber, men nå er det over. Spilleren som fikk sitt virkelige gjennombrudd på toppnivå  i Manchester United har vært klubbløs siden mai 2018, og nå er en fantastisk fotballkarriere over. I stedet for å vise sine ferdigheter ute på gressbanen, vil franskmannen nå fokusere på en trenerkarriere. Det forteller han til den italienske storavisen Gazzetta dello Sport. 

– Jeg har startet allerede på UEFA-trenerlisensen B tilbake i 2013. Nå vil jeg gjøre meg ferdig og deretter fortsette med lisens A. Med andre ord vil jeg kunne trene et lag om 18 måneder. 

Patri e I sin aktive karriere spilte Patrice Evra under en rekke gode trenernavn. Disse inkluderer Sir Alex Ferguson, Didier Deschamps og Massimiliano Allegri. Alle har lært ham forskjellige ting. I en lang karriere ble det til en mengde pokaler og titler for den nå 38 år gamle pensjonerte fotballspilleren. 

Det inkluderte fem Premier League-titler med Manchester United, en Champions League-trofe med samme klubb og ikke minst tre italienske mesterskap med Juventus. Legg til dette og et dusin med Cup- og Super Cup-triumfer. I tillegg til Manchester United og Juventus, har han også spilt for klubber som OGC Nice, AS Monaco, Olympique Marseille og West Ham United.

 

Kommentarer

kommentarer