Balotteli forlenger med OGC Nice

106

Den italienske angriperen, som blant annet har blitt ryktet til Marseille, har forlenget kontrakten med Nice.

Mario Balotelli vil også denne sesongen, fortsette å score mål for Nice. Spilleren har nemlig forlenget med klubben, det skriver den franske klubben på på Twitter. Den nye kontrakten varer frem til neste sommer. 

“Mario Balotelli har besluttet å bli i Nice,” kommer det i en pressemelding fra klubben. Den 28 år gamle angriperen, som har spilt for Nice siden 2016, har i løpet av sommeren vekket interesser fra andre klubber, inkludert fransk Marseille. Et faktum, som Nice omhandler i sin kunngjøring av kontraktsforhandlinger som avsluttet med en forlengelse.

Mario Balotelli har ikke vært i aksjon i den franske liga denne sesongen. Han soner karantene i de tre første rundene. 31. august vil Mario Balotelli bli tilgjengelig igjen i ligakampen mot Lyon. Spissen gjorde 18 liga mål for Nice i fjor. Mario Balotelli har tidligere spilt for Inter og AC Milan i Italia, samt Manchester City og Liverpool i engelsk fotball.

 

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -