Britiske medier: Karius lånes ut til Besiktas

331

Som flere britiske medier beretter, skal Liverpools keeper Loris Karius lånes ut til Besiktas. Tyskeren var ikke med i troppen under Liverpools borteseier mot Crystal Palace (2-0) mandag kveld.

Karius hadde gjort to store tabber under Champions League-finalen i mai mot Real Madrid (1-3). I juli hadde Liverpool kjøpt Alisson Becker. Manager Jürgen Klopp gjorde den brasilianske landslagsspilleren til førstekeeperen.

– Loris er en usedvanlig god keeper. Han må bare fortsette, trene. Han er 25 år gammel, og i denne alderen kan en keeper fortsatt bli mye bedre. Vi er veldig fornøyde med ham, sa Klopp i et intervju med tyske kicker på mandag.

Selv om Klopp ser ut til å sette pris på Karius, er keeperen nå altså på vei ut av klubben. Besiktas skal låne keeperen i to år, og ha en kjøpsopsjon etter låneperioden.

- Annonse -

Karius kom til Liverpool fra tyske Mainz 05 i 2016. I løpet av forrige sesong ble han Liverpools førstekeeper. Til sammen har han spilt 49 offisielle kamper for klubben.

Om overgangen blir offisiell, ser Simon Mignolet ut til å bli i klubben. Belgieren hadde mistet plassen til Karius i 17/18, og vil nå bli andrekeeperen bak Alisson.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -