Jese signerte femårsavtale med PSG

433

Den 23 år gamle angriperen Jese Rodriquez ble Paris St. Germains femte signering i sommer. Mandag ble Real Madrid-spilleren klar for de franske mesterne. Jese har signert femårskontrakt på Parc des Princes.

Overgangssummen er trolig 25 millioner euro. Jese følger dermed Hatem Ben Arfa, Grzegorz Krychowiak, Thomas Meunier og Giovani Lo Celso til PSG og deres nye trener Unai Emery.

Forrige sesong var Jese på banen i 38 kamper for Real Madrid, og scoret seks mål. Bare 11 av disse var fra start i et lag der han konkurrerte om plasser på banen med Gareth Bale, Karim Benzema og Cristiano Ronaldo.

«Jeg er veldig glad for å komme til PSG, som har blitt en av Europas aller beste klubber,» sier Jese til PSG sine nettsider.

- Annonse -

«Akkurat som PSG, så har jeg store ambisjoner for kommende sesong og det blir en stor ære å jobbe under Emery, som har utviklet et veldig godt rykte i Spania og rundt om i Europa for sine trenerkvaliteter. Jeg kan ikke vente med å komme i gang for min nye klubb,» sier Jese.

Jese har ikke debutert for Spania A-landslag ennå, men har spilt ungdomslandslagsfotball på alle nivå.

(Foto: Catherine Kõrtsmik, Wikimedia Commons)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -