Jürgen Klopp raser mot Premier League

519
En avskjedsfest for Jürgen Klopp er avlyst. Foto: Skjermdump, Youtube.

Jürgen Klopp sendte i dag igjen en klar melding til Premier League.

Liverpool-manageren har gjentatte ganger uttrykt at spillerne blir presset for hardt med tanke på antallet kamper og fastsettelsen av kampoppsett.

I de europeiske turneringene har det også vært kritikk mot Premier League for ikke å favorisere kampoppsettet for engelske klubber, slik at de har best mulig sjanse til å prestere i Europa – og det er Jürgen Klopp enig i.

På dagens pressekonferanse ga han en lang tirade om problemet.

- Annonse -

– Gutta har hatt et par dager fri, noe som er viktig, og så har vi hatt noen treningsøkter, noe som er uvanlig. Normalt spiller vi kamp etter kamp.

– Å se Aston Villa tape i går kveld betyr nok at ingen engelske lag vil være i de europeiske finalene. Så må vi spørre, kan vi redusere intensiteten for spillerne? Hvis det ikke er noen engelske lag i finalene, har vi da underprestert?

Les også:

Liverpools nye drakt avduket

Arne Slot ønsker å kvitte seg med Liverpool-stjerne

Romano avviser Liverpool-rykte kategorisk

– Premier League er den beste ligaen i verden. Den er ikke overvurdert. Spillerne jobber overtid. Noen må hjelpe dem. Fjern én kamp. Neste sesong er det flere Champions League-kamper, og da kan man fjerne returoppgjøret i ligacup-semifinalen.

– Jeg hadde en samtale med TNT (en engelsk sportskanal, red.) – som jeg aldri kommer til å se igjen – og de sa at de betalte oss for å spille fotball. Slik ser ikke jeg på det. Fotballen betaler dem.

– Man må bli en del av fotballen igjen og ikke trekke alt ut av den. Det er et råd fra en gammel mann som er på vei ut.

– Kamper torsdag og søndag. Onsdag og lørdag kl. 13.30. Det er en forbrytelse. Jeg forventer at Amnesty går etter dem, uttalte Jürgen Klopp.

Engelsk fotball diskuterer du i vår FB-gruppe: Vi som følger engelsk fotball

Bjørgen og Mikkelsplass blir assistenttrenere kvinner elite

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -