Før kampen: Olympique de Marseille – AS Monaco

119

Olympique de Marseille har et stort ønske om å frarøve gjestene fra  Fyrstedømmet (AS Monaco), poeng i morgen dagens toppkamp.  

Det er kalt rundes storkamp, og det er ikke uten grunn når lag nummer to og seks på tabellen møtes til kamp søndagskveld. Riktignok er Marseille et godt stykke bak gjestene fra fyrstedømmet, det skiller hele 12 poeng mellom lagene før møte på  Stade Velodrome. Men del av årsaken til at gapet er så stort skilles nok at både Monaco vant 4-0 på Stade Louis II i november.

Olympique Marseille har sluppet inn bare ett mål hjemmebane så langt denne sesongen, noe som er en meget imponerende rekord og holder et visst potensiale, før møtet i morgen.  Et Marseille-lag som bare har tapt en av sine siste 15 siste Ligue 1 kamper på Stade Velodrome. Det blir ingen enkel oppgave for et høytflyvende Monaco.

Men også at Marseille har snublet i enkelte kamper, samtidig som Monaco har vært bunnsolid i sine kamper.  Laget fra Fyrstedømmet har scoret 56 mål på 19 ligakamper denne sesongen noe som er helt sykt.

- Annonse -

Skader

Marseille: Sane (ut), Diaby (ut)
Monaco: Mendy (ut)

Pressekonferansen med trenerne

Rudi Garcia

Han ble opp til flere ganger spurt om spørsmålet om signeringen av West Hams Dimitri Payet, noe han nektet å svare på. Han er også klar på at motstanderen er et av de lagene som scorer mest i hele ligaen.

– Vi er nødt til å spille smart, og gjøre de riktige valgene i selve kampen. Vi har ikke råd til å gjøre så mye feil. Da kan dem straffe oss raskt.

Leonardo Jardim

Monaco sjef Leonardo Jardim har stor respekt for morgendagens motstander, selv om laget ligger et stykke bak oss. Så tar vi ikke kampen for gitt at vi skal vinne.

– Det blir en vanskelig kamp mot en stor klubb med gode spillere.

– Når vi slo dem her i November hadde de også et godt mannskap.. De er de samme spillerne, kanskje de har  litt mer selvtillit.

– Det er en viktig kamp for oss. Vi er nødt til å unngå en masse feil, og spille på det vi er gode på. Jeg ønsker også å beholde dynamikken i laget inn mot denne kampen.

Mulige Lagoppstilling:

Marseille: Pele; Sakai, Fanny, Rolando, Rekik; Diarra, Lopez; Thauvin, Cabella, N’jie; Gomis
Monaco: Subasic; Toure, Glik, Jemerson, Sidibe; Boschilla, Fabinho, Moutinho, Lemar; Germain, Falcao

 

Ligaen: Marseille vs Monaco
Liga: Ligue 1
Sted: Stade Velodrome
Dato: søndag 15 januar
Kick-off: 21:00

GOD KAMP

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -