Fikk sin debut, men en annen nordmann fikk mer spilletid

273

Det er nok lenge siden det har vært så mye oppstyr i Norge om en kamp i Eredivise, takket være en mulig debut for Martin Ødegaard etter låneovergangen fra Real Madrid tidligere i uka.

Og Ødegaard fikk sin debut, da han kom inn i det 89. minutt. Det ble en ballberøring for nordmannen til stor jubel på et innkast mot han.

Kampen som Viasat Sport prioriterte i full fart tidligere i uka da overgangen ble kjent, var en kamp med to totalt forskjellige omganger.

Første omgang var elendig, rett og slett, fra begge lag.

Men i andre omgang tok hjemmelaget seg opp og spilte tidvis god fotball. De hadde en avslutning i stolpen og en annulert scoring, før Reza Ghoochannejhad scoret to ganger på under ett minutt. Først på en retur, deretter alene med keeper.

Heerenveens Sam Larsson bommet på straffe med et nonchelant forsøk uten tilfart på stillingen 2-0, i en kamp der gjestene var elendige og totalt ufarlige. Hjemmelaget vant fortjent i det ufyselige været.

Også Morten Thorsby kom inn for Heerenveen (15 minutter før slutt).