Før kampen: VfL Wolfsburg – Manchester United

197

Før kampen: VfL Wolfsburg – Manchester United

 Wolfsburg klarer seg med uavgjort, mens Manchester United må ha alle tre poengene for å gå videre. 

Mens flere av de andre gruppene i årets Champions League er avgjort, så har lagene i gruppe B masse å spille om. Lagene i denne gruppen har vunnet mot hverandre, noe som betyr at det er helt åpent om hvem som tar de to førsteplassene i gruppe B.  PSV Eindhoven, Wolfsburg og Manchester United kan alle fortsatt kvalifisere seg for neste runde av Champions League. Wolfsburg leder gruppen med ni poeng, som i kveld får besøk av Manchester United som ligger på en andreplass åtte poeng, mens PSV med sju poeng får besøk av russiske CSKA Moskva.

Her er det på papiret Manchester United som har det verst tenkelige utgangspunktet om vi ser på hvem som møter hvem i gruppen som har utartet seg til og bli et drama. Manchester United er nemlig nødt til og score mål i kampen mot Wolfsburg, om dem ønsker å gå videre i den mest prestisjetunge klubbturneringen. De kan også overleve ved hjelp fra CSKA Moskva om dem vinner sin kamp mot PSV, men i det oppgjøret har PSV blitt vurdert som store favoritter.

Wolfsburg har fordelen av hjemmebane og må ha favoritt stemplet i kampen. Tyskerne har vunnet de to første hjemmekampene i årets Champions League, og de ??kommer med en 2-0 seier over CSKA Moskva sist runde i Champions League. Wolfsburg har vært gode på bortebane i Champions League og spilte en god kamp da dem møte Manchester United på Old Trafford tidligere i gruppespillet, hvor dem var i store perioder det klart beste laget. Wolfsburg vil ta seg videre til neste runde med uavgjort, men om dem skulle tape må dem håpe på at CSKA Moskva vinner over PSV. Da vil dem bli nummer to i gruppe B. Med andre ord, her står mye på spill, når dommerne setter igang kampene klokken 20:45.

- Annonse -

karantener og skader:

VfL Wolfsburg: må klare seg uten  Robin Knoche, mens Ricardo Rodriguez og Luiz Gustavo er tvilsom til kampen.

Manchester United: er hardt rammet av skader. Lørdagens Premier League-kamp ble Morgan Schneiderlin skadet, det samme gjelder Wayne Rooney, Marcos Rojo, Ander Herrera, Phil Jones og Antonio Valencia, mens Luke Shaw fortsatt er ute med benbruddet han pådro seg i kampen mot PSV, i første runde av Champions League.

Forventet startoppstilling:

VfL Wolfsburg (4-4-2):Benaglio – Vierinha – Naldo – Dante – Rodriguez Caligiuri – Guilavogui – Arnold – Draxler Kruse – Dost 

Manchester United (4-2-3-1): De Gea-  Darmian – Smalling – Blind – Young Schweinsteiger – Carrick Mata – Fellaini – Lingard Martial

Tips:U

Innlegget Før kampen: VfL Wolfsburg – Manchester United dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -