Kan hente Deulofeu tilbake

189

Kan hente Deulofeu tilbake

Everton-manager Roberto Martinez bekrefter at Barcelona kan hente ungutten tilbake for 9 millioner euro etter sesongen.

Deulofeu klarte ikke å kjempe seg inn i Barcelona-stallen etter to låneopphold i Everton og Sevilla. Everton hentet han dermed tilbake igjen foran denne sesongen for ca 6 millioner euro.

Barcelona skal har sikret seg en tilbakekjøps-klausul som spenner seg over to år, og som skal ligge på ca 9 millioner euro. Dette var noe de insisterte på å få med i avtalen med Everton, angivelig på grunn av klubbens kjøpsnekt.

21-åringen har vist imponerende takter for Everton den siste tiden, og under den internasjonale perioden gjorde han også hattrick for Spanias u21-lag.

- Annonse -

Til tross for at Barcelona har sikret seg disse klausulene insisterer manager Roberto Martinez på at det også er faktorer i avtalen som går i Merseyside-klubbens favør. De kan blant annet ikke hente spilleren tilbake i januar.

– Det kan de ikke gjøre. Det er visse ting i avtalen. De kan ikke ta han tilbake i vinter, altså i januar. De kan bare hente han tilbake på slutten av sesongen. 9 millioner euro for det første året og 12 millioner euro for det andre året, sa Martinez på dagens pressekonferanse foran kampen mot Aston Villa.

Barcelona kan heller ikke hente spilleren tilbake for så å selge han.

– Hvis de tar han tilbake så kan de ikke selge han for en sesong, han er nødt til å være med førstelaget i en sesong. På slutten, hvis de bestemmer seg for å selge han, har vi fått førsterett til å få han tilbake, eller vi får en prosentandel av den avtalen, sa Everton-manageren.

Martinez sa videre at han er fornøyd med avtalen slik den er for en spiller av Deulofeus kaliber.

Spanjolen har startet fem kamper, og også kommet inn som innbytter i fem kamper for Everton denne sesongen. På de minuttene står han med èn scoring og fem målgivende pasninger.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -