Selvmål sikret seieren for United

210

Manchester United kunne innta en midlertidig førsteplass på Premier League tabellen med seier mot nyopprykkede Watford.

Et skadeplaget Manchester United kom på besøk til Watford i lørdagens første Premier League kamp. Anthony Martial, Wayne Rooney og Michael Carrick pådro seg alle skader under landslagspausen, det skulle bety en gyllen sjanse for Memphis Depay som fikk sin første kamp fra start siden fjerde Oktober.

Depay skulle ikke bruke lang tid på å gripe sjansen og etter 10 minutter stod det 1-0 til gjestene da Ander Herrera fant den unge Nederlenderen med et presist innlegg.
Etter scoringen skjedde det ikke stort mer i den første omgangen og lagene gikk til pause uten at hjemmelaget hadde et eneste skudd på mål. Skadesituasjonen til Manchester United skulle derimot forverre seg da Ander Herrera måtte forlate banen med noe som skulle se ut som en skade i låret.

Sjansefattig andreomgang

Den andre omgangen åpnet særdeles forsiktig fra begge lagene og sjansene lot vente på seg. Hjemmelaget tok etter en stund styringen i kampen og var nærmere 1-1 en det gjestene var 0-2.
Watford fikk belønning for strevet da dommer Robert Madley blåste for straffe da Marcos Rojo felte Odion Ighalo i straffefeltet etter 87.minutter.
Troy Deeney gikk sikkert fram og satte inn straffen til 1-1 i det som så ut til å bli sluttresultatet.

Utligningen skulle midlertidig vise seg å være det som fikk United laget til å våkne og rett etter scoringen skapte de en rekke sjanser og snaut 3 minutter etter utligningen var de tilbake i ledelsen da Bastian Schweinsteiger var først framme på en retur fra Watford keeper Heruleho Gomes, skuddet fra Schweinsteiger gikk inn via målscorer Troy Deeney og ble ført opp som et selvmål.

Det ble det siste som skjedde i kampen og Manchester United gikk midlertidig opp på førsteplass på tabellen ettersom at både Arsenal og Manchester City spiller senere på dagen.