Keane: Disse fire Liverpool-spillerne hadde ikke kommet inn i Leicesters lag

908
Roy Keane. Bilde: Irish Defence Forces from Ireland, Wikimedia.

Manchester United-legenden Roy Keane har kritisert Liverpool-laget sterkt etter 1-4-tapet mot Manchester City. Før lagets kamp mot Leicester på lørdag, mener han flere spillere ikke er gode nok for topplagene.

Liverpool ligger ti poeng bak Manchester City, som i tillegg har én kamp til gode, i Premier League. Håpet om å kunne forsvare ligagullet ser for øyeblikket ut til å være lite i Merseyside-klubben.

Før kampen mot Leicester, som for øyeblikket ligger tre poeng foran Liverpool på tredjeplassen, mener Roy Keane at bredden i troppen er for dårlig. Han påstår at fire Liverpool-spillere ikke vært med på laget til helgens motstander.

Les også: Frykt for smitte stopper Rosenborg mot Molde

- Annonse -

– Hva enn man sier om de to midtstopperne, de andre lagdelene, midtbanen og det å angripe: Back up-spillerne har ikke vært gode nok, sier Keane til SkySports.

Keane bruker Liverpools hjemmetap mot Brighton (0-1) til å undebrygge påstanden.

– Jeg mener mange spillere som har spilt for Liverpool i kampen mot Brighton, der Brighton var best. Jeg tenker på Milner, Shaqiri, Origi og Kelleher, men sistnevnte er en ung keeper på vei oppover. Disse spillerne hadde ikke kommet inn i Manchester Cities lag, ikke i Manchester Uniteds lag, og ikke en gang i Leicesters lag, mener Keane.

Les også: På tide å åpne for flere tilskuere på norske arenaer?

49-åringen ønsker å rette søkelyset mot andre lagdeler enn det skadeutsatte sentrale forsvaret.

– Disse back up-spillerne har ikke vist at de er gode nok. Uavhengig av de to midtstopperne, som har vært et stort problem, har andre deler av laget ikke møtt forventningene, konkluderer Keane.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -