Kevin Trapp til legesjekk hos Bundesliga-klubb

202

Den tyske målvaktene skal være ekstremt nære en overgang på permanent basis til den tyske Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt.

Den tyske keeperen Kevin Trapp spilte forrige sesong på en utlånsavtale i Eintracht Frankfurt, og nå ser det ut som om han bytter permanent fra Paris Saint Germain til den tyske klubben. For ifølge Kicker mangler bare en medisinsk sjekk, som etter planen skal fikses denne onsdagen, hvoretter den 29 år gamle keeperen kan kalle seg Eintracht Frankfurt-spiller.

Da Trapp var i klubben forrige sesong betydde det også at den danske målvakten Frederik Rønnow måtte se seg selv på benken store deler av sesongen. Derfor kunne ankomsten av Trapp muligens bidra til å presse den tidligere Brøndby-keeperen videre. Før sommerferien fortalte han også TV2 at det ville ha noe å si om Trapp ville bli.

– Det har ikke vært en optimal sesong for meg. Det har vært veldig lite spilletid. Men jeg føler at klubben fortsatt har mye tillit til meg. Men det vil være å avgjøre om Kevin blir eller ikke. Hvis han blir det, er det en ny situasjon, og da må vi ta det for gitt. Vi må se hva som skjer etter bruddet. Jeg prøver å mikse så lite som mulig, sier Rønnow

For Trapp har han også kjempet for å få kontrakten på plass med Frankfurt hvis han vil være med i klubbens Europa League-kvalifiseringskamp mot Vaduz torsdag kveld. Her må han være registrert 24 timer før kamp, ​​som spilles klokka 20.30.

Akkurat i Europa League var Kevin Trapp veldig viktig i Frankfurts suksess den siste sesongen, og nådde semifinalen, hvor de senere vinnerne av Chelsea ble for overlegen.

Kommentarer

kommentarer