Klaesson om landslagsuttaket: – Det kom som et sjokk

504
Kristoffer Klaesson i aksjon for Vålerenga mot Strømsgodset i 2020. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen

Vålerenga-keeper Kristoffer Klaesson var en av fire keepere som Ståle Solbakken tok ut i sin første landslagstropp.

– Keepertrener for landslaget, Frode Grodås ringte meg i går kveld for å fortelle at jeg var tatt ut i troppen. Først og fremst kom det som et sjokk, men det er ekstremt gøy. En veldig stor anerkjennelse og bli tatt ut på A-landslaget til Norge, sier Klaesson til Fotballnerd.no

Les også: -Fikk vite landslagsuttaket av pappa

Klaesson hadde en solid sesong for Vålerenga sist sesong hvor han sto i mål i 29 av 30 kamper. 20-åringen har også fire U21-landskamper for Norge. Nå er han klar til å plukke opp hansken og utfordre de tre etablerte keeperne: Jarstein, Hansen og Grytebust.

- Annonse -

– Jeg håper og kunne bite bra fra meg og ikke bare være med for og være der. Jeg vil gjøre alt jeg kan for og bli tatt med neste gang også, fortsetter Klaesson til Fotballnerd.no

Les også: Bent Svele daglig leder i HamKam

Det er en voksen 20-åring som forteller at han ønsker å bidra både på og av banen for landslaget:

– Som keeper kan jeg bidra med mye engasjement og vilje, og som menneske er jeg vel ganske lett og snakke med. Jeg er veldig disiplinert i arbeidet.

Kristoffer Klaesson ønsker å bite godt fra seg på landslaget. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

De kortsiktige ambisjonene til den unge Vålerenga keeperen er å stabilisere seg.

– Målet mitt er og bli enda mer solid og luke vekk de feilene som kom i fjor. Bli en mer stabil Vålerenga-keeper. Så skal jeg imponere landslagsledelsen såpass at det blir vanskelig å utelate meg fra fremtidige landslagstropper, avslutter Klaesson.

Les også: Karantene for Stabæk-spillere og trenere

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -