Klar: Alexander Isak er klar for Borussia Dortmund

258

Han er beskrevet som den nye «Zlatan»og nå er han klar for Borussia Dortmund. I dag ble han presentert for den tyske storklubben.

Alexander Isak (17) var ifølge den spanske avisen Marca var han klar for Real Madrid, men nå har han vraket den spanske storklubben, og er klar for den tyske storklubben Borussia Dortmund.

Ekstremt talentfull

Nå bekrefter Borussia Dortmund nyheten på sin egen nettside at spilleren er klar for klubben. Den tyske storklubben er henrykt over nyervervelsen.

- Annonse -

– Alexander Isak er en ekstremt talentfull spiss som mange europeiske toppklubber var ut etter. Vi er henrykte over at han har valgt Borussia Dortmund. Både vi som klubb og spiller  er «overbevist», om at denne overgangen har et stort potensialet, sier Borussia Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc til klubbens nettside.

Klubben skriver i en pressemelding at til tross for at han er bare 17 år gammel innebærer en del komplikasjoner. 

» Klubben skriver videre at dem trenger en spesiell tillatelse fra FIFA, etter som Isak kun er 17 år gammel men det forventes, å bli gjennomført innen kort tid.»

Borussia Dortmund betaler 82 millioner

Ifølge Aftonbladet betaler den tyske klubben litt over 82 millioner svenske kroner.

Isak bli også  tidenes dyreste spiller som er solgt fra Sverige, foran Zlatan Ibrahimovics overgang fra Malmö til Ajax i 2001. Han har også fått en langtidskontrakt med Borussia Dortmund.

Takker AIK og fansen

Det siste året har vært ubeskrivelig. Jeg vil takke AIK og fansen for alle årene i klubben og jeg håper våre veier krysses igjen i fremtiden, sa Alexander Isak til klubbens hjemmeside. 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -