Klopp kritisk før landslagspausen: – Klubbene er helt alene

140

Jürgen Klopp. Bilde: Mehdi Bolourian, Wikimedia.

Liverpools manager Jürgen Klopp har ytret kritikk før den kommende landslagspausen.

Jürgen Klopp avsluttet fredagens pressekonferanse før Liverpools kamp mot Aston Villa på søndag med et kritisk innlegg mot den kommende landslagspausen.

– Alle vil for øyeblikket være med familien – det gjelder også spillerne. Så ja, jeg er noenlunde bekymret, fordi det er vanskelig å holde kontakten med noen av forbundene. Jeg forstår kravene til forbundene og til UEFA og FIFA hundre prosent, men informasjonen vi får fra noen av forbundene er ikke akkurat perfekte, for å si det sånn, sa Klopp.

FIFA har myket opp regelverket før landskampene de neste ukene. Klubbene trenger ikke å sende spillerne til landslagene om dette innebærer karantene eller isolasjon i minst fem dager, eller ved gjeldende reisebegrensninger. Likevel er Klopp kritisk før landskampene som nærmer seg.

Les også: Guardiola hyller Bielsa: – Har mer kunnskap om spillet enn meg

– Som fotballklubb er man helt alene. Vi sender bort spillerne, og får i tillegg utfordringer fra Premier League og TV-kanalene, fordi de ikke bryr seg om en av våre spillere spiller i Peru onsdag kveld. De mener likevel det er en god ide å la oss spille mot Everton på lørdag, utdypte Liverpool-manageren.

– Dette er rett og slett ikke i orden. Klubbene er helt alene. Supportere til andre klubber sier: ‘Hva vil du? Du klager hele tiden.’ Jeg klager ikke! Jeg vet at det er komplisert, påpekte Klopp.

Klopp kritiserte at klubbene har hele ansvaret for å få spillerne tilbake.

– Ingen hjelper deg. Det er ikke slik at Premier League tilbyr å betale privatfly eller noe sånt, avsluttet han.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Kommentarer

kommentarer