Klubben hevder: Vet ingenting om Uniteds Sancho-interesse

118

Borussia Dortmund er uvitende rundt den stadig voksende interessen for Jadon Sanchos. 

I løpet av de siste ukene har rykter om en mulig klubbskifte for Borussia Dortmunds stjerneskudd Jadon Sancho. Spesielt Manchester United skal ha vist sin interesse for den lynraske vingen. Men spør du hans nåværende klubb Borussia Dortmund, så er det ingen som visstnok skal ha fått med seg ryktene rundt en mulig overgang.

“Jeg har ikke hørt noe om Uniteds interesse for Sancho. Men det har heller ikke noe som helst, interesse for vårs del for Jadon kommer til å spille i Dortmund neste sesong, og vi skal legge planer ut fra det, sier teknisk direktør Michael Zorc til den tyske storavisen Bild.

Flere klubber jakter stortalentet

Men også den franske storklubben Paris Saint-Germain er også angivelig interessert i engelskmannen. Sancho som har hatt en drømmesesong for Borussia Dortmund. Sancho som har forlenget kontrakten med BVB frem til juni 2022. Spilleren som ble hentet fra Manchester City tilbake i 2017, som denne sesongen har levert åtte scoringer for Borussia Dortmund.

Hvor hans prestasjoner også ga han en landslagsplass. Hvor han fikk sine første minutter i forrige uke i 5-0 seieren over Tsjekkia. Som mest sannsynlig også blir å befinne seg i kveldens startoppstilling når England møter Montenegro.

Kommentarer

kommentarer