Mike Tullberg overtar treneransvaret for Borussia Dortmund ll

146

Vendsyssel FF-assistenttrener Mike Tullberg blir mannen som overtar treneransvaret for reservelaget til Borussia Dortmund.

Den danske superliga-klubben Vendsyssel FF mister sin assistenttrener etter inneværende sesong. 33-åringen som kom til landets nordligste Super League-klubb før sesongen, har takket ja til å bli trener for reservelaget til Borussia Dortmund fra den kommende sesongen.

– Det er en jobbmulighet du ikke får mange ganger i løpet av trenerkarrieren din, og jeg er stolt over at jeg som dansktrener for denne muligheten til å bli trener for i en av Europas største klubber”, sier Mike Tullberg.

Mike Tullberg har også tidligere vært trener for  Rot-Weiß Oberhausens U19 Bundesliga-lag, samt AGFs U19-lag. Men før Tullberg beveger seg over grensen, vil han en jobb med hovedtreneren i klubben: Vendsyssel FF må overleve i Super League.

Takknemlig for muligheten

– Jeg er utrolig takknemlig for muligheten Vendsyssel FF har gitt meg. Dette er første gang jeg har vært trener for et senior lag, og jeg har lært mye og møtt noen fantastiske mennesker. 

– Samtidig har det vært en glede å se hvordan klubben har utviklet seg siden sommeren. Utrolig store skritt har blitt tatt på kort tid, og sammen med treningsgruppen vil jeg gjøre alt for å sikre at Vendsyssel FF også spiller i Super League etter sommerferien, sier han.

Sportsdirektør Ole Nielsen er glad på vegne av Mike Tullberg

– Mike har fått en mulighet han ønsker å forfølge, så vi vil ha ham det aller beste med sine nye utfordringer. Mike har vært dedikert, engasjert og svært fokusert, og har alltid jobbet hardt for å oppnå sine mål sammen med Vendsyssel FF, sier Ole Nielsen.

 

Kommentarer

kommentarer