Klubbikon krever unnskyldning og oppsigelse

171

Klubbikon krever unnskyldning og oppsigelse

Valencia-ikonet Santiago Canizares mener Gary Neville bør trekke seg som Valencia-manager etter ydmykelsen på Camp Nou i går kveld.

Det har ikke vært en lystig karrière for Gary Neville i Valencia så langt. Engelskmannen har enda til gode å vinne en ligakamp og gode resultater i Copa del Rey (den spanske cupen) har foreløpig vært det eneste han har hatt å glede seg over.

Men onsdag kveld skulle det også gå galt i cupen, og ikke bare litt. Barcelona ga seg ikke før det sto 7-0 på tavla, og Nevilles Valencia ble fullstendig ydmyket.

Tidligere Valencia-målvakt Santiago Canizares, som har over 400 kamper for klubben, mener Neville bør ta sin hatt og forlate Mestalla.

- Annonse -

– Valencias tap i kveld er det verste så lenge jeg kan huske. Jeg venter på en resignasjon fra treneren og en unnskyldning. Jeg er kanskje ignorant, men jeg er overrasket over at han ikke har gjort det, jeg trodde han var ærlig. Hvis Garcia Pitarch (Valencia-direktøren) har troen på Gary slik han sa på mandag så er jeg skuffet, var blant annet noe av det Canizares skrev over flere twitter-meldinger.

Neville selv har sagt at han ikke kommer til å si opp jobben i Valencia.

Til helgen møter Valencia Real Betis på bortebane i ligaen. Klubben står med 0-6-3 i ligaen under Gary Nevilles ledelse og den første seieren bør mildt sagt komme til helgen om stormen rundt Neville skal roe seg en smule.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -