– Ingenting å bevise ovenfor Arsenal

151

– Ingenting å bevise ovenfor Arsenal

Benik Afobe sier han ikke har noe å bevise ovenfor gamleklubben Arsenal når hans Bournemouth tar i mot dem på søndag.

Spissen forlot Arsenal for ca 2 millioner pund fra Arsenal til Wolverhampton for omtrent et år siden. Etter et meget godt år i Championship for Wolverhampton tok han i Januar turen til sørkysten og Bournemouth for å få oppfylt drømmen om Premier League-spill.

Afobe har til nå scoret 3 mål på 3 kamper for The Cherries. Når hans Bournemouth tar i mot Arsenal på søndag jakter han enda flere nettkjenninger, men sier han ikke har noe å bevise ovenfor gamleklubben.

– Jeg har allerede scoret 3 mål på 3 kamper, så jeg har ingenting jeg trenger å bevise til Arsenal. Det var deres avgjørelse å selge meg og jeg har gått videre nå, sier Afobe om klubben han var i gjennom hele sin ungdoms-karrière. (fourfourtwo)

- Annonse -

Afobe takker samtidig klubben for hjelpen med å komme så langt som det han har klart.

– De har spilt en stor rolle for meg og måten jeg spiller fotball på. De har hjulpet meg til å bli bedre som spiller, så jeg har mye å takke dem for, fortalte en åpenhjertig Afobe.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -