Kristiansund snudde kampen mot Sandefjord: – Viser at vi er et godt lag

102
Amahl Pellegrino. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

(Kristiansund – Sandefjord 3-1) Sandefjord tok en tidlig ledelse på Kristiansund stadion, men hjemmelaget snudde kampen i de siste tjue minuttene.

Sandefjord fikk en god start da Sivert Gussiås scoret kampens første mål etter kun fem minutter. Selv om Sandefjord ikke var ufarlige, kunne vertene ha snudd kampen allerede før pausen. Mot slutten av omgangen kom Kristiansund til tre store muligheter, uten å få ballen forbi Jacob Storevik.

Martin Kreuzriegler mener Sandefjord var heldige å gå til pausen uten baklengsmål.

– Jeg synes vi åpnet kampen bra og scoret etter fem minutter, men deretter gav vi bort kampen. De hadde noen sjanser i førsteomgangen og vi er heldige at vi ikke slipper inn. Men vi hadde noen muligheter selv i førsteomgangen til å kanskje score et mål til, og kanskje hadde kampen skiftet igjen, sier midtstopperen.

Drømmescoring snur kampen

Etter 72 minutter begynte Kristiansund imidlertid å utnytte mulighetene og snudde kampen. Bendik Bye utlignet, før Olaus Skarsem drømmescoring snudde kampen tre minutter senere. 22-åringen plasserte ballen i lengste krysset fra utenfor boksen og scoret dermed sitt første mål for Kristiansund.

– Godt å endelig vise noe av det som bor i meg. Det kommer mer! Det var på tide å notere seg på scoringslista, sier Skarsem.

– Vi vinner fullt fortjent

Kun ti minutter etter utligningen ble kampen avgjort da Amahl Pellegrinos skudd gikk i mål via Kreuzriegler. Etter seks kamper uten seier vant Kristiansund dermed for første gang siden 2-1-seieren mot Mjøndalen.

Pellegrino mener seieren var fortjent.

– Deilig med seier igjen. Nå blir det viktig å holde det gående igjen. Vi slipper fortsatt inn litt for billige mål igjen, men viser at vi er et godt lag som tar det igjen, og vi vinner fullt fortjent, sier spissen.

Les også: Mjøndalens sjette strake tap etter omstridt utvisning: – Føles urettferdig

Kreuzriegler er enig i at hjemmeseieren var fortjent.

– Vi prøvde å spille oss gjennom litt mer i andreomgang, men jo lengre kampen varte desto mer press la de på oss, og vi tapte kampen i løpet av ti minutter. Alt i alt fortjente de å vinne, mener østerrikeren.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Kommentarer

kommentarer