Kroatisk midtstopper klar for Fredrikstad FK

285
Obos Ligaen Fredrikstad
Fredrikstad logo

Det er en kroatisk midtstopper som Fredrikstad FK har fått fatt i via klubbens «Folkets spiller» kampanje, spilleren er 29 år og 194 cm høy.

Den det er snakk om er kroatiske Mislav Leko som kommer fra Kroatisk toppserie, der har han spilt for kroatiske Osijek, Karlovac og Hrvatski. Han har også spilt på toppnivå i Romania hvor han har spilt for Hajduk Split og Brasov. Leko er midtstopper som er høyrebeint, han har lederkvaliteter både på og utenfor banen og representerer kvaliteten som klubben har sett etter sa trener Loberto på pressekonferansen.

Videre kan treneren fortelle dette om spilleren:

– Han er en smart fyr som snakker fire språk og han har spilt på høyt toppnivå i Kroatia i toppligaen og på toppnivå i Romania, han kommer rett fra treningsleir med Osijek hvor de har spilt kamper mot lag som Dynamo Kiev og Sparta Praha avsluttet Loberto på pressekonferansen med.

- Annonse -

Signeringen har blitt klart etter at klubben har jobbet lenge med spilleren og har fått med seg næringsliv og privatpersoner på aksjon hvor de har kunnet bidra med penger. «Jeg er med aksjonen» har fått inn godt over 400.000 kroner og klubben jobber også med en midtbanespiller til før stallen er komplett.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -