Leverkusen-profil flørter med Real Madrid

338

Den brasilianske venstrebacken vil gjerne følge i fotsporene til Marcelo.

Den brasilianske venstrebacken, Wendell, har imponert for Leverkusen denne sesongen, og det har fått ryktene til å blomstre rundt 22-åringen, hvor blant annet Real Madrid er blitt nevnt som en av kandidatene. Wendell selv skal også være opptatt av å bevise verden hva han kan.

– Det er motiverende for meg å bli en enda bedre spiller, så interessen er økende, og det kan fort skje at jeg bytter klubb sier Wendell til AS.

– Alle spillerne i verden, uansett nasjonalitet så er det en drøm å spille for Real Madrid. Marcelo er mitt idol, og Roberto Carlos er en legende og et ikon. Det ville ha blitt en stor utfordring å ta  utfordring å lede den brasilianske tradisjonen videre i en slik historisk klubb. Det vil være en ære å være Marcelo etterfølger – han har vært den beste venstre baksiden i verden de siste fem årene. Brasilianske Wendell  har spilt i Leverkusen siden 2014.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -