Verdal-treneren: – En god Generalprøve før NM, tross tap over Stjørdals-Blink

173

Verdal tapte mot 2 Divisjons-laget Stjørdals-Blink i selve Generalprøven før alvoret starter.

Laget fra Stjørdal i Nord-Trøndelag som spiller i divisjonen over Verdal Idrettslag, vant 2-0 på  Coop Arena etter at det var 0-0 til pause. Verdal-treneren Jann Rindsem forteller at hans lag burde ha tatt ledelsen midtveis i førsteomgangen. Treneren betrakter førsteomgangen som årsbeste.

Han fikk se gjestene fra Stjørdal score det første målet, etter en forsvarsfeil i laget, og like etter fikk Thomas Almli det andre gule kort og dermed rødt kort. Med 10 mot 11 spillere ble det litt for tungt for Verdal, som  slapp inn mål nummer to. Noe som ikke Rindsem ble så voldsomt bekymret før helgens  cupkamp mot Åfjord.

– Vi får ta med oss prestasjon fra førsteomgangen der viser vi hvilket nivå, vi har inne.  Selve kampen gjennom viser at vi må være skjerpet gjennom samtlige 90 minutter, og unngå grove feil i laget. Det var alt i alt en helt ok kamp fra laget, før alvoret starter mot Åfjord i cupen.