Rosenborg-spiller på lån til Stjørdals-Blink

421
Foto; Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Rosenborgs Pawel Chrupalla lånes til Stjørdals-Blink. Låneavtalen varer ut sesongen.

18-åringen kom fra Fredrikstad til Rosenborg i januar 2020, og signerte proffkontrakt med klubben ti måneder senere. Han har trent med førstelaget og vært en del av førstelagets kamptropp to ganger denne sesongen, men uten å få spilletid i Eliteserien. Chrupalla har imidlertid vært en fast del av Rosenborgs andrelag og har vært på banen i samtlige seks kamper i PostNord-ligaen denne sesongen.

– Jeg ser fram til det. Det er en ny dør som åpner foran meg. Jeg vil ta den utfordringen og gjøre mitt beste, prøve å hjelpe laget mest mulig og komme best mulig ut av det. Jeg vil bli en bedre spiller enn det jeg var da jeg kom hit, sier Chrupalla i et intervju med Stjørdals-Blinks hjemmeside.

Chrupalla, som også har polsk statsborgerskap, debuterte i juni for Norges U18-landslag, og har så langt spilt to kamper for laget. I Rosenborg, der han har blitt omskolert fra høyrekant til venstreback, har han kontrakt ut 2022.

- Annonse -

-Vi trenger større dekning bakover på banen. Flere har måttet spille i andre posisjoner pga. skader og lignende. Jeg har snakket med flere, bl.a. landslagsledelsen på G18, og fått gode referanser på Pawel, sier Stjørdals-Blnks hovedtrener Tom Dent til klubbens hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -