August Randers: Har ikke signert ennå, i førsteomgang ut året

574
August Randers har ikke signert ennå, men regner med det er like før: Foto: Med Tillatelse fra hovedpersonen selv.

August Randers legger ikke skjul på at han gleder seg enormt til å kunne ta på seg Lyn-drakten.


Bare noen dager etter det ble kjent at Lyn hadde vist interesse for August Randers fra Sotra. Har lagansvarlig for Lyn 1896 FK fått en liten prat med den hjemvendte sønnen, som kan røpe at ingenting er klart ennå. Men at de har god og konstruktive samtaler.

Etter en sesong i Sotra. Hvor han fikk minimalt med spilletid. så er det ikke lenge til  August Randers er klar for et nytt comeback for Lyn 1896 FK i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4. Klubben har lenge vært ut etter å hente ham tilbake, og skal vi tro spilleren selv er han vel så lysten på en retur til kjente omgivelser.

Har du skrevet under på en kontrakt med Lyn 1896 FK?

– Har ikke signert ennå, men regner med det blir ut året i første omgang, sier Randers til lagansvarlig for Lyn 1896.

Hva tenker du om et «lite» comeback i Lyn-drakten?

– Blir veldig greit å komme tilbake til Lyn. Veldig bra nivå over treningene, og godt med en sulten gjeng som sikter mot et opprykk til postNord-ligaen, fortsetter han til lagansvarlig.

Spilleren som har vært i klubben i nærmere femten år, og har et brennende stort hjerte for klubben. Og er selvsagt lysten på et skikkelig comeback i lyn-drakten.

Han sier, også at samtalene er veldig bra mellom han og klubben, og håper på en avklaring snarest. Han er også klar på at utviklingen ikke ville ha vært likegreit i Sotra.

– Jeg tror jeg kunne ha utviklet meg greit i Sotra også, mens i Lyn og Oslo vil forhåpentligvis bli litt bedre for meg det kommende året, sier Randers.

På spørsmålet om hvor han befinner seg fortiden svarer han kontant?

– Jeg er tilbake i Oslo, og har vært med på noen økter, og det vil nok bli bra etterhvert avslutter Randers med til lagansvarlig i fotballnerd.no for Lyn.

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -
[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -