Kvik-Halden-treneren bekrefter: Peder Nomell bytter til Lyn

380
Foto: Kvik Halden klubblogo

Kvil-Halden-spilleren Peder Nomell bytter klubb på grunn av studier i Oslo, og valget falt på Lyn 1896 FK.


Lørdag bekreftet Kvik-Halden-treneren Tor Thodesen ovenfor lagansvarlig for Lyn 1896 FK at Peder Nomell skifter beite. Spilleren som for øyeblikket visstnok trener med klubben fra Oslo-vest, skal til høsten starte med studier i Oslo og en overgang kan bli bekreftet innen få dager.

Kan du avkrefte/bekreftet om Peder Nomell for øyeblikket trener med Lyn 1896 FK? og om han er nære en overgang eller ikke?

– Ja, Peder skal studere i Oslo, og bytter derfor over til Lyn 1896 FK, sier Kvik Halden-treneren i en samtale via So-Me til lagansvarlig for Lyn. 

Først var det facebook-siden (LFM), som opplyste saken. Nå kan vi altså bekrefte at det er  et klubbskifte er pågang for 21-åringen fra Halden. Klubben skal ettersigende tilby han en toårige kontrakt.

Kjempet om opprykk

Spillere har bidratt med 66 kamper og åtte scoringer for Kvik-Halden etter han ble hentet opp fra andrelaget til Kvik-Halden. Han var en del av laget som lenge kjempet om opprykk forrige sesong, men hvor det røyk helt på tampen av sesongen.

Studier i Oslo

Nå skal han fremover spille for Lyn 1896 FK. Spilleren skal allerede være på plass på Kringsjå. Kvik- Halden var lenge ut etter å beholde han i stallen, men etter at det ble vanskelig grunnet reiselengde Oslo – Halden er det beste for begge parter.

En god spiller – målteft

Normell er en spiss som har levert solid for Kvik-Halden de gangene han har fått sjansen. Så langt har det blitt med innhopp for laget som ligger som nummer på en sjetteplass i avdeling 1. Karrieren startet i barndomsklubben Tistedalen. Før han tok steget over til Kvik-Halden 2. Her noterte han seg for 49 kamper og scoret hele 42 ganger for klubben

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

 

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -