Bekreftet: August Randers i sluttforhandlinger med Lyn

109

Samtalene mellom August Randers og Lyn 1896 FK nærmer seg slutten, alt tyder nå på at klubb og spiller kommer til enighet.


Det får lagansvarlige for Lyn 1896 FK bekreftet på en melding fra daglig leder Bjørn Gohn Jønsberg. Det betyr at spilleren kan være spilleklar til cupkampen mot Vålerenga 25. juli. Og til seriestarten hjemme mot Årdal på Kringsjå i Oslo.


Sluttfasen

Samtalene skal nå være i en sluttfase, og begge parter ønsker en snarlig avklaring. Spilleren skal allerede befinne seg på plass i Oslo. Samtalene skal ha foregått over en lengre tid , og etter at det ble smått med spilletid for Sotra er døren åpnet for en retur til gamleklubben.

Kan du bekrefte at dere jobber med å hent tilbake August Randers fra Sotra? og Hvor langt er dere kommet i samtalene?

– Ja, jeg kan bekreft at vi er slutt forhandlinger/samtaler med spilleren (ref; August Randers), skriver Jøsnberg i en SMS.

Tilbake til gamleklubben

August Randers, som tidligere spilte for Lyn 1896 FK hvor han fikk 24 kamper og var spådd en lysende fremtid i Lyn. Etter mye frem og tilbake dro han til Sotra Sportsklubb i 2. divisjon for spill ut sesongen – 2021.

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -