Kristoffer Zachariassen er klar for Ferencvaros

377
Kristoffer Zachariassen. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Rosenborg har solgt Kristoffer Zachariassen til den ungarske klubben Ferencvaros.

Zachariassen kom til Rosenborg fra Sarpsborg i januar 2020, og har vært viktig for trønderne. I 45 offisielle kamper for klubben har 27-åringen scoret 21 mål og levert ni målgivende pasninger. Denne sesongen står han med åtte scoringer og tre målgivende etter tolv kamper.

– Kristoffer har vært en solid spiller for oss og har gjort det såpass bra at han har blitt attraktiv for klubber nede i Europa. Vi har fått et meget godt tilbud og Doff kjenner selv at han har lyst til dette. Derfor kjennes det riktig på alle plan, sier Rosenborgs sportslige leder Mikael Dorsin til klubbens hjemmeside, og legger til:

– Det viser seg igjen at hvis man gjør det bra i Rosenborg, uansett alder, er man attraktiv på markedet om man spiller i RBK. Det har Kristoffer gjort og han fortjener muligheten sin, sier Dorsin.

- Annonse -

Ferencvaros vant den ungarske ligaen i 2020/21-sesongen, og er også den mestvinnende klubben i serien med 32 seriegull. For tiden er det sommerpause i Ungarn, men Ferencvaros spiller i kvalifiseringen til Champions League. Etter å ha slått ut Prishtina fra Kosovo i den første kvalifiseringsrunden, møter Zachariassens nye lag latviske Zalgris Vilnius.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -