Aubameyang er ikke til salgs

239

Borussia Dortmund- trener Thomas hevder at storscoreren Pierre-Emerick Aubameyang ikke er til salgs.

Han er muligens en av det aller heteste navnene på overgangsmarkedet for tiden, det er ikke uten grunn til at han er det. Dortmund superspiss Pierre-Emerick Aubameyang, som har scoret mål på bestilling i løpet av sesongen. Det har ført til at flere klubber har sikler etter den franskfødte gaboneseren, som spiller for det Gabons herrelandslag i fotball.

Nå går treneren til Aubameyang Thomas Tuchel ut med klar beskjed til alle som vurderer å kjøpe spilleren «Aubameyang er ikke til salgs». Vi vet det er mange klubber som har sett på hans talent, hurtighet, og goalgetter egenskapene hans, og det er nok til at en slik spiller blir jaktet, sier Tuchel til Express.

– Men vi har våre mål. Vi ønsker å beholde det laget vi har nå og utvikle noe unikt. Vi ønsker å beholde de spillerne som kan heve nivået ennå mer. Jeg kan ikke se inn i fremtiden, men du spør meg som trener, jeg er veldig glad for at han har en lang kontrakt med Dortmund, sier Thomas Tuchel.

- Annonse -

Pierre-Emerick Aubameyang er blant annet blitt koblet med Manchester United og Arsenal etter en imponerende sesong der han har scoret 34 mål på 36 kamper.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -