Stjørdals-Blink forlenger med kantspiller

151

Bilde: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Stjørdals-Blink har forlenget kontrakten med Joachim Olufsen. 25-åringen har signert ut 2023.

– Jeg trives og har troa på det som skjer på Stjørdal. Jeg syns det er en fantastisk gjeng og har troa på trenerteamet sånn som det er nå. Det har vært mye oppturer og et par nedturer i form av skader, men tida i Blink har alt i alt vært veldig fin og jeg trives veldig godt i gruppa, sier Olufsen i et intervju med Stjørdals-Blinks hjemmeside.

Kantspilleren kom til Stjørdals-Blink før 2020-sesongen. I fjor spilte han 17 kamper (ett mål, én målgivende) for trønderne. Så langt i år har han vært på banen i sju kamper i OBOS-ligaen.

- Annonse -

Stjørdals-Blinks sportslige leder Petter Holltrø mener publikumsfavoritten Olufsen har noe spesielt ved seg og er fornøyd med forlengelsen.

– Det er artig. Jeg har snakket med Olufsen en liten stund om ny kontrakt, så har han signert en ny og det er veldig gledelig. Han har noe veldig få andre har, er god med ball, å gå forbi og har den x-faktoren som jeg tenker er veldig viktig å ha med seg og som vi er veldig glade for å ha med videre, sier han i et intervju med klubbens hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -