Midtstopper forlenger med Kongsvinger

235
Bilde: Sören Döpker, Fotballnerd.no.

Kongsvinger og Daniel Lysgård har blitt enige om å forlenge samarbeidet. Midtstopperen har signert en ny kontrakt med varighet ut 2024.

Lysgård er fra Grue, rett i nærheten av Kongsvinger. Han debuterte for KILs førstelag i 2018, og har siden høsten samme år vært en del av a-laget.

– Daniel har klart å holde seg skadefri i lengre periode nå, og har dermed hatt en veldig god sesongstart. Vi håper at Daniel med tiden kan vokse frem til å bli en lederskikkelse i vårt bakre ledd. Det har han potensiale til. Daniel er hurtig, trygg med ball og tøff i hodet. I tillegg er Daniel fra Grue, og ønsker virkelig å få til noe med KIL, sier Kongsvingers sportslige leder Espen Nystuen til klubbens hjemmeside.

Den 22 år gamle midtstopperen har slitt mye med skader i karrieren. Til sammen har han kun spilt 13 kamper for Kongsvinger i OBOS-ligaen. I år har Lysgård imidlertid vært på banen i samtlige minutter i de fem kampene i PostNord-ligaen så langt.

- Annonse -

Lysgård er fornøyd med å ha signert en kontrakt med 3,5 års varighet.

– Det er gøy. Det er en drøm å spille i KIL, og jeg er stolt av at jeg har tatt stegene som kreves for å kunne fortsette her. Dette viser jo at KIL har trua på meg. Det er en lang kontrakt, og det gir meg god trygghet, siteres Lysgård.

Etter en god start på sesongen med fire seire og ett tap ligger Kongsvinger for øyeblikket på andreplassen i PostNord-ligaen avdeling 1, ett poeng bak Alta. Lysgård skjuler ikke at han har store ambisjoner med klubben.

– Jeg vet hva jeg skal ha fokus på de kommende årene. Og det er KIL. Det er her jeg kan fortsette å utvikle meg. Klubben og jeg har målsetninger som er like, og det er et prosjekt som trigger meg. Å spille i Eliteserien med KIL er en drøm jeg har – og det er fullt mulig å oppnå det i løpet av kontraktstiden min, sier han.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -