Vegard Hansen etter seieren mot Haugesund: – Vi håper og tror vi kan sanke 40 poeng

585
Vegard Hansen var strålende fornøyd med seieren mot Haugesund. Her i ekstase etter en kamp forrige sesong. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Vegard Hansen var svært fornøyd med sesongens første hjemmeseier mot Haugesund lørdag kveld. Der fikk han se sine gutter score hele tre ganger, i en kamp Mjøndalen hadde ganske god kontroll på.

Rett etter kampslutt satte MIF-treneren ord på viktigheten av seieren mot Haugesund.

– Det var så viktig med tre poeng. Nå har vi ikke gjort det siden seriestarten. Å vinne 3-0 og i tillegg score på en dødball igjen er fantastisk deilig. Det er veldig tilfredsstillende å holde nullen også. Det blir ikke mye bedre enn en 3-0 seier på en lørdag kveld, og da er det fint å være fotballtrener og fotballspiller, sier Vegard Hansen til Fotballnerd.no.

Mjøndalen-treneren tok initiativ til å skape en ekstra hyggelig lunsj for MIF-spillerne dagen før kampen mot Haugesund. Etter to strake tap, og ingen seier siden serieåpningen, var det viktig å senke skuldrene ifølge hovedtreneren.

- Annonse -

– Målet mitt med gårsdagen var at man skulle senke skuldrene litt og tørre. Vi mistet ballen for mye sist mot Lillestrøm, og vi ønsket å ha lave skuldre og løpe mye. Så vi hadde fokus på presset vårt og å verne om ballen, og få til flere angrep. Det synes jeg vi klarte i mye større grad nå enn tidligere. Jeg tror helheten og guttas innstilling før match, og det at vi fikk en litt lysbetont trening dagen før med både øl, vin, popcorn og sjokolade var veldig viktig for oss. Så var det selvfølgelig noen som knapt smakte på ølen, men budskapet om at det ikke er liv eller død hele tiden er viktig for oss, forklarer MIF-treneren til Fotballnerd.no og legger til:

– Det er en lang sesong, og vi har kommet ok igang. Vi har møtt alle topplagene bortsett fra Rosenborg. Dette har jeg prøvd å si til dem, men man får ikke ordentlig selvtillit før man får det bevist for seg selv, fortsetter Hansen til Fotballnerd.no.

Etter kampen mot Haugesund, har Mjøndalen spilt 10 kamper og gjennomført en tredjedel av sesongen. Status for Mjøndalen er 10 poeng, og 1 poeng i snitt per kamp. MIF-treneren selv mener uttellingen kunne vært enda bedre, men er ambisiøs for resten av sesongen.

– Vi har vært litt skuffet over at vi ikke har avgjort kamper her hjemme tidligere i sesongen, og spesielt mot Godset og Odd. Vi har også ledet flere kamper, men har sluppet motstanderen til. Vi mener vi er gode nok til å sanke 40 poeng. Men det er tøft i år. Det er ingen som Aalesund. Lag som Brann og Stabæk vil forsterke seg og kommer til å komme. Så jeg tror ikke man skal være så trygg hvis man tar 1 poeng i snitt. Jeg tror vi må ha mer. Vi håper at vi kan krabbe opp mot 40 poeng. Vi mener at vi er gode nok til det. Så litt skuffet over poengfangsten så langt, men vi har som sagt møtt nesten alle topplagene, også blir det slike kamper som denne mot Haugesund som må avgjøres i vårt favør, avslutter Vegard Hansen til Fotballnerd.no.

Neste kamp for Vegard Hansen og Mjøndalen er Brann borte i Bergen kommende helg.

Norsk fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som følger norsk fotball

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -