Kongsvinger har signert ny back

333
Trace Murray (t.h.). Bilde: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Kongsvinger IL har signert backen Trace Murray.

– KIL er en klubb med historie. Det er smigrende at KIL er interessert i meg, og det prosjektet som er her trigger meg. Det er mange gode spillere her, og det er tydelige ambisjoner. Det liker jeg, sier Murray til Kongsvingers hjemmeside.

Murray kan brukes både som venstre- og høyreback. Kongsvinger utdyper på sin hjemmeside at nysigneringen er tiltenkt rollen som høyreback i klubben.

– Jeg er høyrebeint, men kan fungere godt på begge sider. Mine kvaliteter som fotballspiller kommer nok best frem i en friere rolle offensivt, sier Murray.

- Annonse -

Les også: Abdi til italiensk fotball

28-åringen kommer fra Grorud der han har spilt siden 2018. I 2020 spilte han 25 kamper i OBOS-ligaen for klubben. Murray har også en del erfaring fra PostNord-ligaen.

– Vi har vært på utkikk etter en høyreback i en periode, og sier oss godt fornøyd med å få på plass en spiller som Trace. Han har over mange år vært en viktig spiller for Grorud. Og med sine ekstreme fysiske ferdigheter i form av fart og styrke, i tillegg til andre ferdigheter, så mener vi han kan passe godt inn i de planene vi har, sier Kongsvingers sportslige leder Espen Nystuen.

Les også: Glade eliteserieledere: – Positiv nyhet

Nystuen påpeker at Murray har flere kvaliteter han mener vil hjelpe laget.

– Etterhvert har han også fått opparbeidet seg en god porsjon rutine, og vi får inn en lederskikkelse. De siste årene har han i tillegg vært med på mange gode opplevelser med Grorud. Først et opprykk, deretter en imponerende prestasjon i OBOS-ligaen. Det er slike positive opplevelser vi håper han kan fortsette med i KIL-trøya, udyper han.

Murrays kontrakt med Kongsvinger varer ut 2022.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -