Groruds hovedtrener Aksel Bergo er ferdig i klubben

780
Bilde: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Aksel Bergo er ferdig som hovedtrener i Grorud.

– Grorud IL og Aksel Bergo har blitt enig om å avslutte engasjementet som hovedtrener i Grorud IL med umiddelbar virkning, skriver klubben i en pressemelding.

Dermed er Bergo ferdig etter fem måneder som hovedtrener. I mars 2021 ble han etterfølgeren til Eirik Kjønø som hadde meldt overgang til Stabæk.

– Vi er glade for at vi har blitt kjent med en så fin fyr som Aksel, og synes det er trist at samarbeidet måtte avsluttes så brått.
Vi beklager at vi mister Aksels kompetanse i Grorud IL, og ønsker Aksel alt godt for framtiden, siteres Groruds daglige leder Jon Ole Reinhardsen i pressemeldingen.

- Annonse -

Bergos Grorud fikk en god start på sesongen med to seire og to uavgjort i de første fem seriekampene. I de etterfølgende kampene i OBOS-ligaen har laget imidlertid kun tatt fire poeng. De siste seks seriekampene har laget tapt, og ligger sist i OBOS-ligaen med tolv poeng.

– Jeg har stor respekt for arbeidet som gjøres i Grorud Idrettslag. Klubben er utrolig viktig i en bydel det er lett å bli glad i.
Jeg har ingen kommentar utover dette, siteres Bergo.

Klubben informerer at Johan Gjønnes Nilsen fungerer som midlertidig hovedtrener og leder laget i lørdagens kamp mot Sandnes Ulf.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -