Lillestrøm-keeper lånes ut Stjørdals-Blink

194
Bilde: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Stjørdals-Blink har signert LSK-keeperen Emil Ødegaard på lån. Låneavtalen varer ut året.

Dermed har Stjørdals-Blink erstattet Nicklas Fenderup, som tidligere denne uka signerte for Ranheim. Ødegaard og Rasmus Semundseth Sandberg utgjør klubbens keeperduo for sesongen.

– Jeg føler det er en klubb på vei opp. Det er en klubb som liker å spille fotball, og det er også en av grunnene til at jeg hadde lyst til å komme hit. Fasilitetene her er meget bra. Trenerteamet og hele pakka virker fint, og jeg følte meg virkelig, virkelig ønsket her, sier Stjørdals-Blinks nye keeper til klubbens hjemmeside.

Les også: Sandnes henter midtbanespiller fra ligarival

- Annonse -

Ødegaard, som blant annet har to U21-landskamper for Norge, har vært i Lillestrøm lenge, men har tilbrakt mye av tiden på lån. I høsten 2017 var han i Levanger, og de siste tre årene spilte 22-åringen for Grorud. Så langt har keeperen spilt åtte kamper i OBOS-ligaen, i tillegg til 45 i PostNord-ligaen.

– Med denne utlånsavtalen ligger forholdene til rette for at Emil vil få mye spilletid på et bra nivå. Det vil gi ham verdifull erfaring og utvikling. Samtidig kan vi hente ham tilbake på kort varsel hvis situasjonen krever det. Vi ønsker Emil lykke til i Stjørdals-Blink, sier Lillestrøm sportssjef Simon Mesfin til klubbens hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -