Lionel Messi lovpriser Joe Hart

144

Lionel Messi lovpriser Joe Hart

Verdensstjerna Lionel Messi kaller Joe Hart et fenomen etter at Barcelona slo ut Manchester City fra Champions League i går kveld.

Han mener at gårsdagens seier kunne ha blitt lagt mer enn 1-0 på Nou Camp hvis det ikke hadde vært for innsatsen til Joe Hart.

«Vi hadde enormt mange store sjanser, men det var rett og slett hans kamp», sier Messi til BBC Sport. «Vi kan bare gratulere han med innsatsen hans, men viktigst av alt, klarte vi det vi skulle klare i kveld. Nemlig å komme oss videre i Champions League.»

Ikke bare reddet han 10 skudd før Rakitic får inn et mål på Nou Camp, han reddet også et straffespark tatt av Messi selv på Etihad Stadium i første del av oppgjøret.

- Annonse -

Men skryten til Hart stopper ikke der. Gary Lineker kommer med en solid hyllest på Twitter, der han skriver at forsvarende Premier League-mestere hadde dratt hjem ydmyket om det ikke var for Harts innsats og teft. Til og med nåværende Barcelona-manager har bare gode ord å si om Hart.

Joe Hart stoppet både Luis Suarez og Neymar fra store målsjanser.

Manchester City-keeperen sier selv at det var mye å gjøre, men at han følte det han gjorde talte for sluttresultatet i kampen. Han sier også til BBC Sport at City greide å forsvare og at han greide å gjøre vanskelige redninger, men i bunn og grunn var Barcelona det flinkeste laget i denne omgang.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -