Dagens tippetips 19.03

99
Tippetips

Dagens tippetips 19.03

Besiktas – Club Brugge
Club Brugge med 2-1 seier i forrige oppgjør. Brugge med 3 strake seire i hjemlig serie, men Belgia er ikke det samme som heksegryta i Tyrkia. Får det nok tøft som veldig mange andre lag på Atatürk Olimpiyat Stadion. Besiktas må vinne for å komme seg videre og bør ikke slippe inn for mange bortemål. 1.92 for Besiktas seier.

Sevilla – Villareal
Sevilla er så og si videre med 1-3 borteseier mot Villareal i forrige oppgjør. Villareal er i svak form for øyeblikket med 1 seier på siste 5. Sevilla er suverene på hjemmebane og har ikke tapt en offisiell match på hjemmebane på over et år. Villareal må score flere mål, men Sevilla blir nok for sterke for dem. Sevilla seier til 2.30(!).

Roma – Fiorentina
Roma er ikke gode fortiden, men er det noe de er gode i så er det å spille uavgjort. 6 av 8 siste oppgjør har endt uavgjort. Kommer fra et meget skuffende 0-2 tap på hjemmebane mot Sampdoria. Fiorentina klarte å komme tilbake fra 0-1 til 2-1 seier mot Milan i helga, hvor de sparte en god del spillere. Har en god form fortiden med «egyptiske Messi» i spissen. Tar vi bort tapet mot meget hjemmesterke Lazio, har Fiorentina ikke tapt siden 6. januar. Kjører dobbelsjanse her: Uavgjort eller borte til 1.77.

Total odds: 7.82
Innsats: 100kr
Utbetling: 782kr
(Tall fra UNIBET)

- Annonse -

Lykke til!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -