Liseth før returen til Consto Arena: – Alltid tøft å komme til Mjøndalen

373
Sondre Liseth ser frem til returen til Consto Arena. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Lørdag kveld klokken 18:00 møtes Mjøndalen og Haugesund på Consto Arena i Mjøndalen. Det blir et ekstra spesielt møte for den tidligere Mjøndalen-spilleren Sondre Liseth. Lørdag kveld står han på motsatt banehalvdel – i sitt første møte med tidligere lagkamerater.

Bergenseren er tydelig på at det blir en spesiell retur til Consto Arena.

– Det er alltid spesielt å spille mot gamle lagkamerater, og tidligere klubber. Jeg ble veldig glad i Mjøndalen som klubb, og gleder meg veldig til å komme tilbake til Consto. Jeg har ikke noe forventninger fra MIF-fansen, men hadde et bra forhold til de i løpet av de 2 årene jeg var i klubben, sier Sondre Liseth til Fotballnerd.no.

Sondre Liseth og resten av FKH-troppen har forberedt seg som normalt til en vanlig bortekamp, men den tidligere MIF-spilleren er klar over hva som må unngås for å ikke tape poeng i Mjøndalen.

- Annonse -

– Vi har forberedt oss helt vanlig. Det er alltid tøft å komme til Mjøndalen, og hvis du ikke møter opp med riktig innstilling, tilstedeværelse og passion, så taper du, sier Liseth kontant til Fotballnerd.no.

Mjøndalen står med kun en seier på de første ni serierundene. Etter to strake tap, og ingen seier siden serieåpningen borte mot Sandefjord, er det et Mjøndalen-lag som virkelig trenger tre poeng i hjemmekampen mot Haugesund.

– Vi forventer en tøff og jevn kamp der de gjør det vanskelig for oss, og at de kommer til gjøre alt for å få poeng, sier Liseth til Fotballnerd.no og fortsetter:

– Trenerteamet er godt forberedt på hva vi møter.

Mjøndalen har slitt i åpningen av sesongen med uttellingen foran mål. I lørdagens møte med haugalendingene er de fullstendig avhengig av å omsette sjansene for å vinne oppgjøret. Da er det en ekstra utfordring at de møter Eliteseriens gjerrigste lag bakover så langt i sesongen. Før møtet med Mjøndalen har Haugesund kun 6 innslupne mål på 9 seriekamper.

– Vi er godt organiserte, og har mange gode fotballspillere som forstår hva som må til for å vinne kamper, konkluderer Sondre Liseth til Fotballnerd.no.

For Jostein Grindhaug og FKH, har Liseth de siste kampene blitt brukt som indreløper på midtbanen. Fra sin indreløperposisjon noterte han seg også for scoring sist i 3-0 seieren over Tromsø. Selv er han positiv til å kunne brukes på flere posisjoner.

– Det har fungert fint. Trives i både indreløper og spissrollen. Hva jeg spiller i morgen må du spørre Jostein Grindhaug om, svarer Liseth med et glimt i øye til Fotballnerd.no.

Sondre Liseth i aksjon for Mjøndalen. Lørdag er han tilbake på Consto Arena. Denne gang som bortespiller. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Mjøndalen-Haugesund spilles på Consto Arena lørdag kl.18:00. Kampen vises på Discovery+.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -