Liverpool i forhandlinger med Barca-stjerne

173

Liverpool og Marc-Andre ter Stegen  er i samtaler med hverandre, det skriver redaktøren for «RMC Sport fotball» Mohamed Bouhafsi. 

Liverpools to keepere Simon Mignolet og Adam Bogdan har ikke vært stabil og begge har gjort store feil, noe som kan koste klubben en mulig Champions League plass. Klubben har som ambisjoner  om Champions League til neste sesong, og det er ventet at manager Jürgen Klopp vil forsøke å hente inn en ny keeper. Både Diego Lopez og Salvatore Sirigu, skal ha blitt koblet med en overgang til Anfield, men Barca keeper Marc-Andre ter Stegen ser ut til å være øverst på ønskelisten.

«Nå hevder den franske avisen RMC Sport fotball, hvor redaktøren Mohamed Bouhafsi skal ha hevdet at Liverpool skal ha startet forhandlinger med ter Stegen, men forhandlingene med Barcelona har ennå ikke startet».

– Liverpool har startet forhandlinger med ter Stegen. Han får ikke mye spilletid, og han er en topp prioritet for Klopp. Klubbene har ennå ikke startet noe forhandlinger , ??skriver Bouhafsi ifølge 90min på sin Twitter-profil.

- Annonse -

Marc- Andre ter Stegen skal ifølge spanske medier ha vært veldig sint og frustrert i løpet av den siste tiden i Barcelona. Mangel på spilletid, noe som gjør at han ønsker seg bort i fra klubben.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -